DomovVizitkaDodaj med priljubljene
« prva  « nazaj  1 2 3 [4] 5 6 7   naprej »  zadnja »
Natisni

Zaključna vožnja JJ PUCH in srečanje Prleki - Prekmurci

 Zaključna vožnja JJ PUCH
Natisni

Ogledali smo si mednarodno revijo starodobnikov

Ogledali smo si mednarodno revijo starodobnikovV soboto, 20. maja, smo se odpravili na izlet ter se popeljali do Arboretuma Volčji Potok, kjer smo si ogledali mednarodno revijo starodobnih vozil v organizaciji DSV Kamnik. Razstava vozil je bila na zelenicah Arboretuma.

V sklopu mednarodne revije starodobnikov smo se popeljali tudi v koloni vseh udeležencev do planšarskega naselja Eko Resort pod Veliko planino. Tam je potekala modna revija starodobnih oblačil udeležencev. Po reviji smo si privoščili še večerjo ob prijetni glasbi in plesu ter se odpravili proti domu.

Galerija slik
Natisni

Obiskali so nas iz vrtca

Obiskali so nas iz vrtca18. maja praznujemo mednarodni muzejski dan in prav zato so nas obiskali otroci (skupina pedenjped) iz Vrtca Ljutomer. Predstavili smo jim naše delo ter razkazali muzej. Otroke smo nato popeljali s starodobniki in jim tako popestrili dan. Pomembno je da se znanje in imetje prenaša na mlajše, saj bomo le tako lahko ohranili vso veličino, ki so jo imeli naši predniki.


Galerija slik
Natisni

III. srečanje motorjev z bočno prikolico

III. srečanje motorjev z bočno prikolico3. srečanje motorjev s prikolico je potekalo v soboto 13. maja. Člani društva JJP so se zbrali pred društvom in pognali svoje edinstvene motorje na pot. Po okoliških krajih so zahrumeli in se pokazali v vsej svoji veličini. Obiskali so domače muzeje in zanimive kraje. Kljub dežju, ki je močil ceste v okolici so motoristi prispeli suhi na cilj. Ob dobri glasbi, hrani in družbi se je prireditev zaključila pozno popoldan. Vse zahvale gredo organizatorjema Francu  Hriberšku in Francu Makoterju. Organizacija takšnega dogodka, kjer se zberejo motorji z bočno prikolico je velikega pomena, saj gre za ohranjanje tehnične dediščine, ki je v Prlekiji še kako pomembna. V Sloveniji ni veliko motorjev z bočno prikolico zato želijo člani JJP v naslednjih letih prireditev nadgraditi in povabiti na dogodek še več članov iz drugih društev iz vse Slovenije.

Galerija slik
Natisni

OTVORITVENA VOŽNJA IN BLAGOSLOV VOZIL TER VOZNIKOV NA JERUZALEMU

 OTVORITVENA VOŽNJA IN  BLAGOSLOV VOZIL TER VOZNIKOV NA JERUZALEMU
« prva  « nazaj  1 2 3 [4] 5 6 7   naprej »  zadnja »

» Iz galerije


Zabok 2014

» Statistika

Obiskovalcev: 237278